donderdag, juli 25, 2024
MastermodelZ.E. Zero Emision

Renault MASTER Z.E. en Renault EASY CONNECT

 • Renault Pro+ vervolledigt zijn gamma elektrische bedrijfsvoertuigen met Master Z.E., een grote elektrische bestelwagen en een ideaal werkinstrument om de toegang tot lage-emissiezones in steden te verzekeren. Master Z.E., die zich bij uitstek leent voor lokale leveringen, richt zich tot alle gebruikers die veel belang hechten aan de milieu-uitdagingen.
  • Master Z.E. erft de expertise van Renault, de Europese marktleider inzake elektrische voertuigen: een batterij van de nieuwste generatie en een motor met hoog energierendement voor een reëel rijbereik van 120 kilometer en een laadtijd (volledig opgeladen) van 6 uur, ideaal voor professionals uit de distributiesector.
  • Master Z.E. biedt daarnaast alle maatoplossingen van Renault Pro+, de Europese marktleider op het gebied van kleine en grote bestelwagens: een echt werkinstrument, talloze versies, een gericht netwerk en transformaties op maat.
 • In het kader van het aanbod geconnecteerde diensten van Renault EASY CONNECT lanceert Renault Pro+ Renault EASY CONNECT for Fleet, een ecosysteem van geconnecteerde services voor professionals om het fleetbeheer te vergemakkelijken en de gebruikskosten terug te dringen.
  • Renault EASY CONNECT for Fleet verzekert een beveiligde en betaalbare connectiviteit voor het uploaden van fleetgegevens.
  • Renault Pro+ werkt samen met de grote namen van het fleetbeheer om een brede waaier aan diensten aan te bieden op maat van de meest uiteenlopende behoeften van professionals.
  • Renault EASY CONNECT for Fleet is vanaf half 2018 beschikbaar op het hele gamma Renault-voertuigen in Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *