donderdag, juni 13, 2024
Renault nieuwsTwingoZ.E. Zero Emision

Twingo Z.E.: Twingo is meer dan ooit koning van de stad

Met Twingo Z.E. voegt het iconische stadswagentje van Renault een zuiver elektrische variant toe aan zijn gamma. Dankzij dit aandrijfgeheel verschaft Twingo nog meer rijplezier en comfort in het dagelijkse leven. Het sympathieke en gebruiksvriendelijke autootje laat zijn pittige persoonlijkheid de vrije loop op zijn favoriete speelterrein: met zijn elektrische aandrijving kroont Twingo zich meer dan ooit tot de koning van de stad.

 

Sinds de eerste generatie in 1992 werd gelanceerd, heeft Twingo zich onophoudelijk opnieuw uitgevonden om in te spelen op de evolutie van de gewoonten en behoeften. Na drie generaties en vier miljoen verkochte exemplaren in 25 landen begint Twingo een nieuw hoofdstuk in zijn saga met de lancering van de zuiver elektrische variant, Twingo Z.E.

2020 – Renault Twingo Z.E.

Renault heeft al zijn doorgedreven kennis van het stadswagensegment verenigd om een elektrische wagen te ontwikkelen die qua wendbaarheid, rijbereik en prestaties perfect beantwoordt aan de behoeften van stadsbewoners. Twingo Z.E. werd gebouwd op een platform dat speciaal werd ontwikkeld voor elektrische wagens en versterkt met zijn prestatieniveau en rijplezier alle andere troeven die Twingo zo succesvol hebben gemaakt.

Hij vult het ludieke design, de sympathieke persoonlijkheid en de unieke personaliseringsmogelijkheden van Twingo aan met enkele details die zijn elektrische karakter benadrukken.

Op het gebied van rijplezier en rijgemak kan Twingo Z.E. net als zijn tegenhanger met verbrandingsmotor een in dit segment ongeëvenaarde draaicirkel voorleggen. Zijn elektrische aandrijving en zijn diverse rijmodi maken hem nog leuker en aangenamer om mee te rijden. Dankzij zijn batterij van 22 kWh kan Twingo Z.E. een hele week lang de stad doorkruisen met een enkele laadbeurt. Dankzij zijn polyvalente laadsysteem laat hij zich aan de meest voorkomende openbare laadpalen tot vier keer sneller opladen dan zijn concurrenten.

2020 – Renault Twingo Z.E.

Bovendien leent hij zich meer dan ooit voor dagelijks gebruik dankzij zijn compacte afmetingen, zijn uitzonderlijke interieurruimte en zijn moduleerbare karakter. De nieuwe geconnecteerde diensten vergemakkelijken het leven van elke Twingo-bestuurder en omvatten op Twingo Z.E. nog tal van bijkomende functies die specifiek zijn voorbehouden aan de elektrische modellen van Renault.

In afwachting van de verkoopstart van Nieuwe TWINGO Z.E., kunnen geïnteresseerde klanten zich registreren op https://coming-soon.renault.be/twingo?l=be_nl . Via dit platform ontvangen zij exclusieve informatie vooraleer het model ook in het Belgische dealernetwerk te zien zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *